Käyttäjätili

Tarhakartta on Googlen kartalla toimiva sivusto, joka on tarkoitettu vain mehiläishoitajille. Se helpottaa sinua tarhanpaikkojen etsinnässä ja tarhatietojesi ylläpidossa. Näet missä ovat omat tarhasi ja missä toisten tarhat. Näet  myös minkä rotuisia mehiläisiä niissä on ja omissa tarhoissa näet pesä määrän ja voit hyödyntäää karttaa ja tarhalistaa pesätuki hakemuksessa. Toisten tarhoista et näe pesien lukumäärää.
Satelliitikuva auttaa tarhan paikkojen satotason arvioinnissa.
Voit merkitä karttaan toisille tiedoksi myös muita, kuin omia tarhojasi merkillä tuntematon tarha. Tämä ominaisuus on, jotta tarhat olisivat kaikkien hoitajien tiedossa. Olet kuitenkin itse vastuussa, mikäli naapurisi ei pidä tästä merkinnästä. Tuntemattoman tarhan lipusta ponnahtaa merkitsijän tiedot ja tarhan omistaja voi näin ottaa yhteyttä ja pyyttää poistamaan tarhansa ja toivottavasti sitten merkitä sen itse.
Merkatuista tarhoista kaikki kirjautuneet voivat nähdä tarhan omistajan nimen ja puhelin numeron, ei muita tietoja.
Mesimestari ylläpitää näitä sivuja ilmaispalveluna mehiläishoitajille ja voi tarvittaessa lähettää palvelun käyttäjille sähköpostia ja poistaa käyttäjiä joista on tullut lopetusilmoitus välikäden kautta tai suoraan. Myös mahdolliset väärinkäyttäjät poistetaan. Mesimestariei ota mitään juridista tai taloudellista vastuuta  sivujen toiminnasta tai toimimattomuudesta eikä mahdollisista tarhaajien välisistä reviiririidoista.

Käyttäjätilin tiedot
Välilyöntejä voi käyttää. Sallitut välimerkit ovat piste, väliviiva ja alaviiva.
Kelvollinen sähköpostiosoite. Järjestelmän sinulle lähettämät sähköpostit menevät tähän osoitteeseen. Osoitetta ei julkisteta ja sitä käytetään vain, jos tahdot tilata uuden salasanan, tai jos haluat saada tiettyjä uutisia tai ilmoituksia sähköpostitse.
Tiedot
Syötä kuvassa näkyvät merkit. (varmista käyttäen ääntä)
Kirjoita ylläolevassa kuvassa olevat merkit. Kirjainkoolla ei ole väliä. Jos merkkejä on mahdotonta lukea, lähetä lomake, niin saat uuden kuvan.